nedeľa 11. septembra 2011

Piče: č.1 - Diskotékové

      Chcela som napísať že hneď na začiatku sa ospravedlňujem za akékoľvek urážky, ktoré by si niekto vzal v tomto blogu osobne, ale celé som to vymazala a namiesto toho dopredu oznamujem, že ak sa tu niekto nájde, nie je to moja chyba ale chyba dotyčného. Vlastne dotyčnej.
      Sú rôzne typy píč. Po tom, ako som bola s mojou BFF v jednom nemenovanom podniku, známom väčšinou pre ročníky typu 25+ (ale mladšie výnimky sa zatúlajú všade), mám pocit že musím napísať varovanie pred Diskotékovými pičami. Sú vychytralé, nahodené, cecky sa im vylievajú von, opätkami často a rady stúpajú krajším ženám po nohách. Ak som v tú noc pri tancovaní aspoň 6 krát neschytala ihličkovým opätkom po priehlavku (to je tá vrchná časť chodidla), tak zjem kefu. Keď už som mala pocit že moje nohy musia vyzerať ako z nejakého sadistického porna, vyšla som hore na taký akože bar, kde mali ľudia na stojáka položené poháre, ale aj tak sa tam tancovalo. Bolo to také asi štvormetrové mólo, nad ním pozdĺžne železná tyč pre striptérky. V bare bolo dusno, teplo, kebyže si nevyhrniem tričko, tak sa mi prilepí na kríže a ráno ho budem trhať aj s kožou. 
           Tancujem si, chlapi pozerajú hore, a zrazu mi nejaká PIČA trhne gaťami. Akože idem ti ich stiahnuť. Mala som také aladinovky voľné, takže keby chcela, stiala by mi ich tak rýchlo že by som si ani nestihla spomenúť či mám silnejšiu pravačku alebo lavačku. Otočila som sa, tam sa tá Piča uškŕňa, zuby ako lopaty cerí na mňa, drgá do kamarátky štýlom že hen, kukaj, ja sa mladá nasrala. Baba mohla mať asi čo ja viem maximálne 20, ale v tričku s obrovským výstrihom jej čučali cecky, aké mávajú 75ročné matky piatich detí. Také, že 'Hovorí jeden cecok druhému: Tak čau, ja padám.'. Prudko som sa teda otočila, sklonila som sa, zamávala som si dlaňou pred nosom akože 'Tebe čo už jebe?!'. Piča sa ujebáva ako sviňa s epileptickým záchvatom, škaredá bola ako pondelok. Kašlala som ale na to, lebo som nechcela problémy a sama som dobre vedela, že ostatní chlapi čo tam postávali a sekalo ich v krku čo mali hlavy stále hore a neustále odsúvali poháre aby som mala viac miesta na tancovanie, tak všetci tí by sa ma velmi rýchlo zastali ak by sa strhla kvôli tým gatiam bitka. Počas incidentu všetci zamrzli a čakali čo bude. Pozerali sa na tú piču znechutenými pohľadmi, sem tam niekto neveriacky pokrútil hlavou. 
            Keď už som sa strašne unavila, resp. som bola celá spotená a potrebovala som sa napiť, tak som elegantne zoskočila dolu, niekto predomnou už stál so sklenenou flašou minerálky, a ešte som ani nestihla vcucnúť slamku a už sa hore na moje miesto štverala Piča. 'Tancovala' asi tak 6 sekúnd, chlapi sa pozreli hore, potom na mňa ako som tam stála, tiež pozerajúc hore, smejúc sa nad tou stupiditou, a obišli to mólo ku mne. Vytiahla som cigaretu, a pri mojom nose sa rozhoreli zapalovače. Fajčím si, bavím sa, tancujem si, konečne som rada že pustili latino a už si tú Vondráčkovú a Haberu odpustili (proti oldieskam nemám nič, práve naopak, ale týchto dvoch fakt nemusím - bez urážky), proste, chillujem si, a hentá Piča hore si zrazu trochu pričupne a niečo do mňa začne hučať, ale začula som akurát slová že 'choď' a druhé bolo že 'do', takže trochu som si domyslela že ma neposiela po drink. Chalan, čo sa tam hral na môjho bodyguarda alebo čo, hned spozornel, s ním aj jeho kamoši, mňa odsunuli nabok, a Piče začali niečo (dúfam že niečo nepekné) vysvetlovať. Piča sa smiala, ale posratá bola, bolo to vidieť v očiach a v mimike. 
            Fráájerka. Piča, čo si myslí, že je najlepšia, pomoc, najhorši kombinácia. Baby, tancujte, bavte sa a nebudte piče len kvôli tomu že mám viac pozornosti ako vy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára